Uitstel Dag van het Talent

29/03/2020
 De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus laten het helaas niet toe om de Dag van het Talent, georganiseerd door Manon Spruit en haar team van CrossSkate, op 9 mei te laten doorgaan. Omdat dit een mooi initiatief is, zijn zij momenteel volop op zoek naar mogelijkheden om het evenement te verplaatsen naar een later moment. Maar ook daarover bestaat nog geen duidelijkheid omwille van dezelfde redenen.
 
Geïnteresseerden die zich hebben ingeschreven en het inschrijvingsgeld al hebben betaald, worden via mail op de hoogte gebracht. Indien de eventuele nieuwe datum voor de Dag van het Talent niet past, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. Ook in het slechtste geval, als het evenement geannuleerd wordt, krijgen de deelnemers het volledige bedrag teruggestort.
 
Meer duidelijkheid kan CrossSkate niet bieden, want ook zij moeten afwachten. Zodra zij meer informatie hebben, zullen de deelnemers op de hoogte gebracht worden. Blijf tot die tijd geduldig, en vooral gezond in deze bizarre tijden.