Raggers Schoonmaakonderneming sponsor van KBSF tot en met de Olympische Spelen 2022

25/03/2019

De Belgische schaatsfederatie KBSF zal vanaf komend seizoen 2019-2020 worden gesponsord door de Nederlandse schoonmaakonderneming Raggers & ZN. BV. Onlangs tekenden Raggers en KBSF een sponsorcontract wat de twee partners tot en met de Olympische Spelen van 2022 aan elkaar verbindt.

Tijdens alle internationale wedstrijden zullen de schaatsers die door KBSF worden uitgezonden, het logo van de schoonmaakonderneming dragen op de schaatskledij en daarmee uiting geven aan deze mooie nieuwe samenwerking. Voor KBSF-voorzitter Corné Lepoeter is dit nieuwe partnership het bewijs dat de federatie op de goede weg is richting de toekomst:

“De afgelopen jaren hebben we goede stappen gezet richting verdere professionalisering van onze federatie en het omhoog brengen van het niveau van onze schaatsers. De prestaties van de langebaanschaatsers én de shorttrackers laten zien dat we op de goede weg zijn. Dat we nu met Raggers een partij aan ons binden die gelijk voor drie jaar het vertrouwen geeft, laat zien dat de potentie die wij in onze schaatsers zien ook door anderen is opgemerkt. We zijn daarom ook enorm trots op deze nieuwe partner en kijken uit naar een veelbelovende samenwerking.”

Bij Raggers is men eveneens opgetogen over de nieuwe samenwerking: “Door het ondersteunen van de Belgische Olympische schaatsers willen we bijdragen aan de ontwikkeling van de schaatssport en aan de internationalisering van de sport in zijn geheel. We hopen dan ook dat we samen met het Belgische schaatsteam historie zullen gaan schrijven!”

Over Raggers: G. Raggers en Zn. BV is sinds 1935 een trots familiebedrijf, gevestigd in Uithoorn, Almere, Schiphol en Utrecht. Hoewel Raggers bekend staat om hun kwalitatief hoge schoonmaakkwaliteiten, willen zij zich richting België met name profileren in specialistische werkzaamheden zoals o.a. het reinigen en coaten van gevels.

Einde persbericht

 

NOOT VOOR DE LEZER

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
KBSF – Sander Jansen
Sponsoring
Tel: +31 (0) 628 674 651
E-mail: sponsoring@kbsf.be