Gezocht: nieuwe kandidaten voor de Raad van Bestuur KBSF

10/08/2020
In de afgelopen periode zijn er grote stappen gezet binnen onze sport en het is natuurlijk belangrijk dat dit doorgetrokken wordt in de komende jaren. Deze stappen worden gerealiseerd door de harde trainingsarbeid van sporters en coaches, alsook door de oneindige inzet van de verschillende clubs en natuurlijk de Raad van Bestuur van de KBSF. Want meer op de achtergrond doen zij hun best om ervoor te zorgen dat er een goed fundament ligt waarbinnen de sport kan groeien.
 
Op 5 september 2020 zullen tijdens de Algemene Vergadering van de KBSF ook nieuwe verkiezingen plaatsvinden voor de Raad van Bestuur. Inmiddels hebben de Secretaris-Generaal Fabienne Coremans (wegens gebrek aan tijd) en de Penningmeester Paul Turcksin (welverdiend pensioen) aangegeven dat zij hun functie neerleggen. Ook de Afgevaardigde Langebaan Sven Niemans heeft aangegeven dat de functie binnen de RvB moeilijk te combineren valt met zijn professionele werkzaamheden en de begeleiding van sporters binnen het Development Team.
 
Daarom zijn we op zoek naar u! Door u kandidaat te stellen als lid van de Raad van Bestuur kunt u meebouwen aan onze mooie sport en mee toonaangevend zijn in de verdere ontwikkeling. Uiteraard staat het vrij om u ook kandidaat te stellen voor een andere functie binnen de RvB. Voor de verantwoordelijkheden van de verschillende functies binnen de RvB kunt u een mail sturen naar secretariaat@kbsf.be.
 
Kandidaturen kunnen ingediend worden via mail naar: secretariaat@kbsf.be. De deadline voor aanmeldingen is 29 augustus 2020, 23u59.