6D Sports Nutrition nieuwe sponsor van KBSF

12/01/2021
De KBSF is zeer blij met het nieuwe partnership met 6D Sports Nutrition. Met deze samenwerking worden onze sporters ondersteund met de beste producten op de markt van voedingssupplementen. 
 
6D Sports Nutrition ontwikkelt samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires pure, wetenschappelijk onderbouwde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor recreatieve en professionele sporters. Alle ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitgebreid getest op efficiëntie. Op basis van academische kennis en jarenlange ervaring bieden zij hoogwaardige, perfect gedoseerde ondersteuning voor al je (sportieve) doelen. Als resultaat van een succesvolle samenwerking tussen deze twee innovatieve spelers staat 6D Sports Nutrition voor transparantie, puurheid en efficiëntie.
 
Naast de ondersteuning voor onze topsporters is er ook voor jou als lid van de KBSF een mooi voordeel te behalen bij de aanschaf van de voedingssupplementen van 6D Sports Nutrition. Via je club kun je een bestelcode ontvangen voor een speciale korting op je aankoop in de webshop van 6D Sports Nutrition.
 
Ben je (nog) geen lid van de KBSF, maar wel sympathisant  van de schaatssport, dan kun je ook meeprofiteren van onze nieuwe partnership. Gebruik op de webshop van 6D Sports Nutrition de kortingscode 'VLSU10' voor een korting van 10% op jouw aankoop.
 
Foto: Rino Vanhooren